המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה, המלח והסוכר במהירות איטית, עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את השמנת המתוקה, החומץ ושמן האבוקדו, וממשיכים לערבב, עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד.
עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ. מרפדים את תבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 15 דקות.
מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את כל המרכיבים, למעט הבטטה, הבצל והגבינות.
מוסיפים את הגבינות, ומערבבים.
מסדרים את פרוסות הבטטה והבצל על נייר אפייה ומורחים במעט שמן זית. אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות.
מפזרים את הבטטה והבצל הסגול על הבצק האפוי, ויוצקים מעל את התערובת הנוזלית.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0