המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים תחתית ודפנות תבנית אפייה עגולה במרגרינה וקמח. מניחים את בצק העלים המרודד על תחתית התבנית והדפנות ומהדקים.
את טבעות הכרישה והקישואים המגוררים, מכניסים למחבת עם שמן חם ומאדים במשך כ- 7 דקות.
מניחים בקערה את טבעות הכרישה והקישואים המאודים. מוסיפים את הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח, ומערבבים. מוסיפים לקערה את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מניחים את פרוסות גבינת הפרומעז על בצק העלים.
יוצקים את המילוי על הבצק. מפזרים מעל אגוזי מלך גרוסים ופרורי גבינת קשקבל.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ- 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0