המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרפדים תחתית ודפנות תבנית אפייה עגולה במרגרינה וקמח. מניחים את בצק העלים המרודד על תחתית התבנית והדפנות ומהדקים.
את טבעות הכרישה והקישואים המגוררים, מכניסים למחבת עם שמן חם ומאדים במשך כ- 7 דקות.
מניחים בקערה את טבעות הכרישה והקישואים המאודים. מוסיפים את הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח, ומערבבים. מוסיפים לקערה את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מניחים את פרוסות גבינת הפרומעז על בצק העלים.
יוצקים את המילוי על הבצק. מפזרים מעל אגוזי מלך גרוסים ופרורי גבינת קשקבל.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ- 40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0