המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאחדים את כל מרכיבי הבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לצינון של שעה במקרר.
ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את כל הבצלים.
מוסיפים כף קמח ומטגנים כדקה נוספת ומכבים את האש.
מוסיפים חרדל, שמנת מתוקה, חלב, מלח ופלפל.
מערבבים היטב.
טורפים את הביצים בקערה, ומוסיפים אותן למסה, מוסיפים מוצרלה ומערבבים היטב.
משטחים את הבצק על תחתית ודפנות התבנית (תבנית פאי או קיש מתפרקת בקוטר 24-26 ס"מ) ושופכים מעל את המלית.
אופים בחום בינוני, במשך 40 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0