המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הקלתית - לשים במיקסר עם וו גיטרה את חומרי הקלתית לבצק - חמאה, שמן, שמנת חמוצה, קמח תופח סוכר ומלח, מרדדים על נייר אפייה מקומח ומניחים על תבנית פאי משומנת. *תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
להכנת הרויאל - מערבבים היטב עם מטרפה 3 ביצים, שמנת לבישול, מלח ופלפל ואגוז מוסקט ויוצקים מעל הקלתית.
להכנת המלית - מטגנים את קוביות החציל ואת רצועות הפלפל.
מפזרים מעל הרויאל את קוביות החציל ורצועות הפלפלים. מוסיפים בנדיבות גבינה בולגרית ופרמזן.
מכניסים לתנור ואופים ב-190 מעלות, עד להזהבת הקלתית. מקררים מעט ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0