המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את הבצק ומניחים במקרר כחצי שעה.
מערבבים את חומרי המלית היטב בקערה, וכשהחציל מתקרר מוסיפים גם אותו לבלילה.
משטחים את הבצק על גבי התבנית, אופים כרבע שעה עם משקולת.
מוציאים משקולת ואופים כעשר דקות נוספות.
מניחים להצטנן מעט ויוצקים את חומרי המלית על הבצק, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהגבינה מזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0