המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את הבצק ומניחים במקרר כחצי שעה.
מערבבים את חומרי המלית היטב בקערה, וכשהחציל מתקרר מוסיפים גם אותו לבלילה.
משטחים את הבצק על גבי התבנית, אופים כרבע שעה עם משקולת.
מוציאים משקולת ואופים כעשר דקות נוספות.
מניחים להצטנן מעט ויוצקים את חומרי המלית על הבצק, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהגבינה מזהיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0