המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית, מוסיפים חלמונים ומים ומעבדים לקבלת כדור בצק אחיד, משטחים בכף יד מקומחת את הבצק על תחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) ומעט על הדפנות. מקררים שעה.
ממיסים במחבת חמאה ושמן מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד שתתרכך ותזהיב מעט. מוסיפים את הפטריות ממשיכים לטגן עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מוסיפים אבקת תיבול פטריות, פלפל שחור, אגוז מוסקט ואם צריך מלח. בוחשים מסירים מהאש ומצננים מעט.
משטחים את התערובת בתבנית על הבצק, מסדרים מעל את פרוסות גבינת העיזים וגבינת הקשקבל. טורפים בקערה ביצים, שמנת וקמח לבלילה אחידה יוצקים לתבנית באופן שווה.
מחממים תנור לחום בינוני (190 מעלות), אופים כ-45 דקות עד שהקיש מזהיב. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0