מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק חלק. מרדדים לעלה דק ובעזרת המערוך מעבירים לתבנית. משטחים על הבסיס והדפנות. מסירים את הבצק המיותר ומניחים בצד לקישוט.
שלב 2
0 דקות
חוצים את הכרשות לחצי לאורכן ופורסים פרוסות דקות.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את החמאה במחבת. מטגנים קלות את פרוסות הכרישה בחמאה, תוך ערבוב בשתי כפות עץ (שתי הכפות עוזרות להפוך תוך כדי הטיגון), כ-10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את היין ובוחשים, מוסיפים את הקמח ובוחשים, מוסיפים את הלבן, גבינה, מלח ופלפל ומערבבים. מצננים מעט.
שלב 5
0 דקות
בוחשים בקערה את הביצים והשמנת, יוצקים על הכרישות ומערבבים היטב.
שלב 6
0 דקות
מעבירים את העיסה לתבנית, פורסים את גבינת העיזים לפרוסות דקות ומניחים על העיסה, פרוסה ליד פרוסה.
שלב 7
0 דקות
מרדדים את יתרת הבצק וחותכים לפסים. מניחים מעל פרוסות גבינה, מורחים את פסי הבצק בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות, או עד שמוכן.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק חלק. מרדדים לעלה דק ובעזרת המערוך מעבירים לתבנית. משטחים על הבסיס והדפנות. מסירים את הבצק המיותר ומניחים בצד לקישוט.
שלב 2
מתוך
7
חוצים את הכרשות לחצי לאורכן ופורסים פרוסות דקות.
שלב 3
מתוך
7
ממיסים את החמאה במחבת. מטגנים קלות את פרוסות הכרישה בחמאה, תוך ערבוב בשתי כפות עץ (שתי הכפות עוזרות להפוך תוך כדי הטיגון), כ-10 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את היין ובוחשים, מוסיפים את הקמח ובוחשים, מוסיפים את הלבן, גבינה, מלח ופלפל ומערבבים. מצננים מעט.
שלב 5
מתוך
7
בוחשים בקערה את הביצים והשמנת, יוצקים על הכרישות ומערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים את העיסה לתבנית, פורסים את גבינת העיזים לפרוסות דקות ומניחים על העיסה, פרוסה ליד פרוסה.
שלב 7
מתוך
7
מרדדים את יתרת הבצק וחותכים לפסים. מניחים מעל פרוסות גבינה, מורחים את פסי הבצק בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות, או עד שמוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0