מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול (שישמש גם כקערת ערבוב בהמשך).
שלב 2
0 דקות
קוצצים את העגבניות הלחות גס (כדאי להשתמש בסכין גדולה וכבדה, כי הן קצת קשות לחיתוך, יש להן מרקם של לדר). קוצצים גס גם את הפטריות. מוסיפים את העגבניות, בצל הירוק ופטריות לבצל שבסיר. מטגנים עוד שתי דקות. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את יתר החומרים ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לתבנית משומנת. התערובת צריכה להיות בגובה 3-4 ס"מ. אופים בחום בינוני 45 דקות, או עד שהקיש משחים.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר (ואפשר גם לשמור במקרר ולחמם).
שלב 1
מתוך
5
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול (שישמש גם כקערת ערבוב בהמשך).
שלב 2
מתוך
5
קוצצים את העגבניות הלחות גס (כדאי להשתמש בסכין גדולה וכבדה, כי הן קצת קשות לחיתוך, יש להן מרקם של לדר). קוצצים גס גם את הפטריות. מוסיפים את העגבניות, בצל הירוק ופטריות לבצל שבסיר. מטגנים עוד שתי דקות. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את יתר החומרים ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים לתבנית משומנת. התערובת צריכה להיות בגובה 3-4 ס"מ. אופים בחום בינוני 45 דקות, או עד שהקיש משחים.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר (ואפשר גם לשמור במקרר ולחמם).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0