המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול (שישמש גם כקערת ערבוב בהמשך).
קוצצים את העגבניות הלחות גס (כדאי להשתמש בסכין גדולה וכבדה, כי הן קצת קשות לחיתוך, יש להן מרקם של לדר). קוצצים גס גם את הפטריות. מוסיפים את העגבניות, בצל הירוק ופטריות לבצל שבסיר. מטגנים עוד שתי דקות. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מוסיפים לסיר את יתר החומרים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת. התערובת צריכה להיות בגובה 3-4 ס"מ. אופים בחום בינוני 45 דקות, או עד שהקיש משחים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר (ואפשר גם לשמור במקרר ולחמם).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0