המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
(תבנית פאי עגולה בקוטר 26 ס"מ)להכנת הבצק - לשים את הקמח, אבקת אפייה, גבינה לבנה והחמאה ומשטחים בתבנית.
מצננים במקרר כ - 15 דקות.
להכנת המלית - מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות עד שהן משחימות מעט.
בנפרד, מערבבים את השמנת החמוצה, גבינה צהובה, ביצים, מלח ופלפל.
מוסיפים את התערובת לתערובת הפטריות ומעבירים לבצק.
אופים בתנור בחום בינוני עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0