המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל180 מעלות.
מנקים את הכרישות ופורסים לעיגולים באורך 2 סנטימטר,
מערבבים בקערה חמאה, שמן, סויה, חומץ, סוכר ומלח. מכניסים פנימה את הכרישות, מערבבים, מסדרים על תבנית מרופדת בניר אפיה כמו שושנים ואופים כ- 20 דקות. מקררים.
מרפדים בבצק את התחתית ואת השוליים של התבנית (תבנית 26). אם הגודל של התבנית גדול מידי ניתן למתוח את הבצק בעדינות ולהתאימו לגודל התבנית.
בקערה מערבבים יוגורט, ביצים, קמח וגבינה לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית.
מסדרים את שושני הכרישה אחד ליד השנייה בצורת פרח.
אופים כ-40 דקות, או עד שמתקבל גוון שחום ואפוי. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0