המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות).
במחבת בינונית מטגנים על להבה גבוהה, שתי כפות שמן, כרישה, תרד ומעט מלח כ-5 דקות, או עד לאידוי כל הנוזלים.
מוציאים מהמחבת ומצננים במקרר כ-10 דקות.
לבסיס: במעבד מזון קוצצים את הקרקרים לפירורים. מעבירים לקערה בינונית ומערבבים עם החמאה. מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לתחתית.
מערבבים בקערה את השמנת עם הביצים ומתבלים במלח ובפלפל.
מסדרים את הכרישה והתרד בתוך התבנית, יוצקים מעל את תערובת השמנת ומסדרים מעל את הגבינה.
אופים כ-20 דקות לקיש אישי.
אופים כ-35 דקות לקיש גדול, או עד שהקיש מזהיב ויציב במרכז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0