המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה, ללא הפסקה, רוטב צ'ילי מתוק, חמאה, מלח ופפריקה עד שמקבלים מרקם אחיד. בהתחלה זה נראה מפורק אבל ככל שממשיכים לערבב זה מתגבש.
על אש גלויה חזקה או מנגל חם מאוד צורבים את התירס עד שהוא נהיה שחור ברובו - כדי שיישאר קריספי - חשוב שזו תהיה אש חזקה.
כשהתירס חם מורחים עליו את חמאת הצ׳ילי היטב מכל הצדדים. מפזרים מלח ים גס על כל תירס ומעל פרמזן וכוסברה קצוצה. מגישים עם ליים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0