המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפרוס את התירס לפרוסות בעובי של כ-5 ס"מ.
במחבת גדולה להמיס את החמאה. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
להוסיף את השום ולטגן דקה (שלא יישרף).
להוסיף רוטב בסיס לבישול של אסם.
להבריש את התירס ברוטב ובצ'ילי (לפי הטעם), ולהניח על רשת המנגל.
לסובב את התירס על הרשת ולהבריש פעם נוספת - צלייה של 7 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0