המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הבצק ולשים. כאשר מתקבל בצק אחיד וחלק, יוצקים בכף היד מעט ולשים לישה אחרונה, כך קל לעבוד עם הבצק.
מגרדים את הגבינות ומערבבים יחד. מוסיפים ביצה ומערבבים. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים עוד ביצה.
מרדדים בצק לעלה. בעזרת כפית מניחים תערובת ברווחים. בעזרת כוס יוצרים עיגולים סביב התערובת, מקפלים לחצי ומהדקים היטב מסביב (אם נשארת תערובת, אפשר להכין חביתה).
מקמחים מגש, מניחים עליו את הסהרונים ושמים במקפיא.
כאשר הם יבשים, מעבירים לשקית בצורה שטוחה, לא אחד על השני, ומחזירים לפריזר.
כשרוצים לאכול מרתיחים מים בסיר וכאשר המים רותחים מוציאים מהפריזר וזורקים לתוכם את הקלסונס. להמשיך להרתיח עוד 10 דקות לאחר שהם צפים.
להגשה: ניתן להכין ספגטי, להניח עליו קלסונס, לאפות עד השחמה ולפזר מעל גבינה צפתית מגורדת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0