המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
לקצוץ את שיני השום ולטגן קלות במחבת עם שמן.
לפרוס את הפטריות ולהוסיף לשמן.
להוסיף בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור ולהקפיץ עד שהנוזלים מצטמצמים.
לסנן ולצנן.
לחתוך את גבינת המוצרלה לקוביות בגודל 1-2 ס"מ ולהניח בקערה נפרדת.
מחלקים את הבצק לעשרה עד ארבעה עשר כדורים.
מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה עגול.
מניחים 2 כפות מלית פטריות ו- 4 קוביות גבינה מעל ומקפלים לצורת חצי ירח.
מהדקים את הקצוות.
מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
אופים בחום 200 מעלות עד שהקלצונה משחים.
מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0