המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק גמיש. מתפיחים בקערה משומנת ומכוסה לשעה. מחלקים את הבצק לאחר ההתפחה ל- 5-6 חלקים. מכדררים כל חלק ומרדדים לעלה עגול בעובי 1/2 ס"מ.
מערבבים את גבינת המוצרלה והפרמזן יחד. מניחים במרכז כל עלה רוטב פלפלים ומעל פטריות, בצל ירוק וגבינות.
מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות של חצי העיגול בצורת צביטות כלפי פני הבצק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ומברישים בשמן זית ומלח גס.
מתפיחים 20 דקות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 25 דקות.
מגישים חם, מומלץ עם ביצה עלומה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0