להכנת הבצק:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק גמיש.
מתפיחים בקערה משומנת ומכוסה לשעה.
מחלקים את הבצק לאחר ההתפחה ל- 5-6 חלקים.
מכדררים כל חלק ומרדדים לעלה עגול בעובי 1/2 ס"מ.
שלב 2
5 דקות
מערבבים את גבינת המוצרלה והפרמזן יחד.
מניחים במרכז כל עלה רוטב פלפלים ומעל פטריות, בצל ירוק וגבינות.
שלב 3
10 דקות
מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות של חצי העיגול בצורת צביטות כלפי פני הבצק.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ומברישים בשמן זית ומלח גס.
שלב 4
25 דקות
מתפיחים 20 דקות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 25 דקות.
שלב 5
1 דקות
מגישים חם, מומלץ עם ביצה עלומה מעל.
שלב 1
מתוך
5
להכנת הבצק:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק גמיש.
מתפיחים בקערה משומנת ומכוסה לשעה.
מחלקים את הבצק לאחר ההתפחה ל- 5-6 חלקים.
מכדררים כל חלק ומרדדים לעלה עגול בעובי 1/2 ס"מ.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את גבינת המוצרלה והפרמזן יחד.
מניחים במרכז כל עלה רוטב פלפלים ומעל פטריות, בצל ירוק וגבינות.
שלב 3
מתוך
5
מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות של חצי העיגול בצורת צביטות כלפי פני הבצק.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ומברישים בשמן זית ומלח גס.
שלב 4
מתוך
5
מתפיחים 20 דקות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 25 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם, מומלץ עם ביצה עלומה מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0