המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חולטים את עלי התרד במים רותחים. מצננים, סוחטים היטב את המים וקוצצים את העלים.
בקערה מערבבים תרד, גבינת ריקוטה, בצל ירוק, צנוברים, פרמזן, ביצה, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, שום וקמח ומערבבים היטב.
פורסים את הבצק המצונן לשני חלקים וקורצים עיגולים.
מניחים מלית על חצי עיגול הבצק המרודד, סוגרים את הבצק ומהדקים היטב בקצוות. חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
מצפים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים כ-20 דקות, בתנור חומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה ועד שהבצק אפוי ומוכן.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0