המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקנלוני עד להזהבה. מוציאים מהשמן לצלחת עם נייר סופג ומקררים.
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים. מוסיפים את השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. טובלים את הקנלוני בשוקולד המומס ומכניסים לכמה דקות למקרר להתקשות של השוקולד.
להכנת המילוי: מכניסים לקערה שמנת, חלב, אבקת סוכר ופודינג ומקציפים לקרם רך. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן. מזלפים מהקרם לתוך הקנולים ומעבירים לקירור. מגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0