המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקיינדלך: להרתיח כוס מים עם מרגרינה. להוסיף את קמח המצה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. להוריד מהאש ולצנן. להוסיף בבחישה את הביצים, הסוכר והקינמון.
לחכות כשעה, ליצור כדורי בידיים מעט רטובות ולבשל אותם במים רותחים כ-5 דק' לאחר שהם צפים.
לרוטב התותים: משרים את התותים בסוכר ומיץ לימון למשך כ-120 דקות.
שמים בסיר את התותים ומחממים עד לנקודת רתיחה. סוגרים את האש ומוסיפים את הליקר, מרתיחים שוב ושופכים על הקיינדלך. מקשטים בתותים שלמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0