המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים 2 ביצים.
מוסיפים תוכן שקית אחת של תערובת להכנת קניידלך אסם ובוחשים בעדינות עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
משהים את התערובת למשך 7 דקות.
מרטיבים את הידיים במים ויוצרים כופתאות בגודל אחיד.
מבשלים את הכופתאות במים רותחים עם תוספת של 3 גרם (חצי כפית) מלח עבור 1 ליטר מים, או במרק צח רותח, למשך 7 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם אפשר להקפיא את הקניידלך אחרי שמכינים אותם?
היי, כן, אפשר להקפיא בשקית אטומה, כדי שלא יתווספו טעמים וריחות, ולחמם בתוך המרק הרותח. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1