המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: לערבב את הקמח, שמן, מים ומלח וללוש את הבצק. לחלק לארבעה כדורים.
להכנת המלית: לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב.
בסיר נפרד: לחתוף תפו"א לקוביות, לכסות במים רותחים, להוסיף את התבלינים ושמן. כשרך להסיר מהאש, לשפוך את המים שבושלו ולהשאיר רק מעט. למעוך לפירה, להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב.
לקמח משטח ולרדד כל פעם עיגול בצק אחד. לפזר רבע מהפירה על הבצק ולגלגל לרולדה.
להניח בתבנית את הרולדות. לחתוך כל רולדה עם סכין לכל אורכה, כל 3-5 ס"מ = מנה.
למרוח בביצה טרופה. ניתן לפזר שומשום.
לאפות ב-180 מעלות, עד שמזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0