המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל בשמן זית עד שישחים ולהוסיף שום יבש ובשר טחון. לערבב מידי פעם עד שיתאדו המים של הבשר.
להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, פלפל לבן ומלח לפי הטעם. לערבב שוב עד שיתאדו מיצי העגבניות. להוריד מהאש ולקרר.
שהבשר טחון קר יש אפשרות למלא את צינורות הקנלוני (או לשים שכבה של לזניה, מעליה בשר טחון, שוב שכבה לזניה ושוב בשר טחון מבושל, מכסים בעלי לזניה ויוצקים מעל רוטב).
להכין רוטב פסטה ולהוסיף עשבי תיבול כמו בזיליקום (או זעתר).
לצקת את הרוטב על הקנלוני עד כיסוי.
להעביר לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, למשך חצי שעה עד שהרוטב יספג.
להגיש חם עם סלט ירקות גדול ויש לכם ארוחה טובה וטעימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0