המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הגבינות הלבנות עם התירס והביצה. ממלאים בתערובת את הקנלוני.
מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת המרק והמים. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מעט מהתערובת לתחתית תבנית פיירקס מלבנית, רק כדי כיסוי התחתית.
מסדרים בתבנית את הקנלוני הממולאים בשכבה אחת. יוצקים מעל את שארית הרוטב. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה המגוררת.
מכסים ברפיון ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 25 דקות .
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0