מערבבים את הגבינות הלבנות עם התירס והביצה. ממלאים בתערובת את הקנלוני.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת המרק והמים. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מעט מהתערובת לתחתית תבנית פיירקס מלבנית, רק כדי כיסוי התחתית.
שלב 3
0 דקות
מסדרים בתבנית את הקנלוני הממולאים בשכבה אחת. יוצקים מעל את שארית הרוטב. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה המגוררת.
שלב 4
0 דקות
מכסים ברפיון ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 25 דקות .
שלב 5
0 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את הגבינות הלבנות עם התירס והביצה. ממלאים בתערובת את הקנלוני.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת המרק והמים. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מעט מהתערובת לתחתית תבנית פיירקס מלבנית, רק כדי כיסוי התחתית.
שלב 3
מתוך
5
מסדרים בתבנית את הקנלוני הממולאים בשכבה אחת. יוצקים מעל את שארית הרוטב. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה המגוררת.
שלב 4
מתוך
5
מכסים ברפיון ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 25 דקות .
שלב 5
מתוך
5
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0