המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כל רכיבי המילוי על פי הסדר הרשום חוץ מהשמן. משמנים את היד שמשתמשים בה ללישה בשמן בנדיבות, ולשים את תערובת המילוי היטב.
ממלאים את צינורות הקנלוני, ומניחים בתבנית.
מחממים בסיר קטן או מחבת 2 כפות שמן על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה קלה.
מוסיפים את הרסק, מערבבים ומוסיפים את העגבניות והתבלינים. ברגע שמבעבע, מוסיפים את המים הרותחים, מנמיכים את האש ומכסים במכסה. נותנים לרוטב בישול של 2-3 דקות (לא יותר).
שופכים את הרוטב מעל הקנלוני שבתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0