המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הירקות: מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים את השום, מטגנים 5 דקות נוספות ומוסיפים את שאר הירקות.
מתבלים ומבשלים כ-30 דקות.
כשמוכן, מסננים את הנוזלים, טועמים ומתקנים תיבול.
מצננים את התערובת, מוסיפים ביצים ופירורי לחם ומשהים כ-20 דקות לספיגה ולהסמכה.
הכנת הרוטב: שמים במעבד מזון את כל מצרכי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
ההרכבה: לוקחים את הקנלוני וממלאים אותם בעזרת כפית במילוי הירקות.
מסדרים את הקנלוני בתבנית.
שופכים את רוטב העגבניות לכיסוי מושלם של הקנלוני.
מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
לאחר ארבעים דקות, מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים בתנור כ-10 דקות נוספות עד שהגבינה משחימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0