המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי המילוי - בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, עגבנייה מגוררת, בצל מגורר, ביצה, מלח ופלפל, כורכום ופפריקה ופטריות משומרות, עד לקבלת עיסה אחידה.
להכנת הרוטב - מטגנים את הבצל, ומוסיפים את 2 העגבניות והרסק.
מערבבים כשמגיע לרתיחה, מוסיפים תבלינים - מלח, פלפל שחור ואורגנו, מערבבים ומוסיפים את המים (אם סמיך מדי, להוסיף עוד קצת מים).
מבשלים 5 דק' ומורידים מהאש. לאוהבי הפטריות - אפשר להוסיף לרוטב פטריות חתוכות מקופסה.
ממלאים את הקנלוני בבשר טחון שהכנו קודם. אפשר למלא משני צידי הצינור. בזהירות, שלא יתפקעו.
מניחים בתבנית משומנת או על נייר אפייה אחד ליד השני. שופכים מעל את הרוטב, מכסים בנייר כסף.
אופים בתנור בחום 180 מעלות למשך כ-45 דקות.
מורידים את הנייר, ומשאירים בתנור עוד 10 דקות להשחמה קלה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0