המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
עבור 12 יחידות קנולוני, משתמשים בתבנית בגודל 24×12 ס"מ. משמנים את התבנית ומחממים תנור ל-200-220 מעלות.
במחבת רחבה ממיסים חמאה ומאדים את השום כדקה.
מוסיפים תרד ומאדים, תוך ערבוב, כ-3 דקות. מסירים מהאש.
מוסיפים את הפירורית, גבינת ריקוטה, מלח, פלפל ופתיתי מוצרלה (50 גרם), ומערבבים היטב.
מערבבים בקערה את השמנת עם רוטב עגבניות.
יוצקים כמה כפות מרוטב העגבניות בתחתית התבנית. ממלאים בעדינות את הקנלוני בתערובת הגבינות והתרד ומסדרים בשכבה אחת בתבנית.
יוצקים מעל את שארית הרוטב ומפזרים למעלה את שאר המוצרלה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור מחומם כ-20 דקות.
מסירים את הנייר, מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות, וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות, עד שהמאפה מזהיב ומבעבע.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
וואו זה המתכון הקבוע שלי כבר שנים ואנשים לא מפסיקים לשאול עליו
יצא מושלם כל שנה עושה וכולם מלקקים את האצבעות
תודה, כיף לשמוע 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 2