המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הגבינה, אבקת מרק ובצל - משהים לשעה.
מחממים תנור לחום בינוני.
ממלאים את גלילי הפסטה בתערובת הגבינה ומסדרים בתבנית משומנת.
יוצקים מעל את השמנת המתוקה וזורים מעל את הגבינה המגוררת.
מכסים ביריעת אלומיניום ואופים 25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0