המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את הגבינה הבולגרית עם סלט חצילים וביצה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממלאים את הקנלוני במילוי ומסדרים בתבנית חסינת אש.
יוצקים מעל הקנלוני את רוטב העגבניות ומפזרים למעלה גבינה צהובה.
אופים כ- 15 דקות. ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0