המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למלית: קולים את החצילים על אש גלויה, מצננים, מקלפים ומרסקים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
ממלאים את הקנלוני במלית.
לרוטב העגבניות: שמים בסיר את כל מרכיבי הרוטב, פרט לשמנת, ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
לרוטב הבשמל: ממיסים בסיר את החמאה ומסירים מהאש.
מוסיפים את הקמח ואת מרק התיבול ובוחשים.
מוסיפים את החלב, מחזירים את הסיר לאש ומבשלים תוך כדי בחישה רצופה, עד שהרוטב מסמיך.
מסירים מהאש ומתבלים במלח ובפלפל.
הרכבת המנה: יוצקים לתבנית את רוטב העגבניות, מניחים מעל את הקנלוני ויוצקים עליהם את רוטב הבשמל. זורים את גבינת הפרמזן ומכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ) ואופים 25 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15 דקות עד להזהבה. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0