המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת מלית הגבינות והמנגולד: חולטים את העלים 10 דקות במים רותחים, סוחטים וקוצצים דק.
מוסיפים את הגבינות, ככל העולה על רוחכם, לתערובת המנגולד.
מוסיפים ביצה אחת ותבלינים.
ממלאים כל צינור קנלוני בכפית או בשקית עם צנתר, ומניחים צינור ליד צינור בתבנית.
הכנת רוטב הרוזה: חולטים את העגבניות במים רותחים, מקלפים וחותכים אותן.
בינתיים מטגנים בצל.
מוסיפים לסיר הטיגון את העגבניות, שום ותבלינים: מלח, פלפל, פפריקה וכמון.
אחרי שהנוזלים מתאדים והגבינות נמסות לגמרי, מוסיפים כמה כפות רסק עגבניות ומעט מים.
כשהרוטב מבעבע, מוסיפים שמנת מתוקה או שמנת לבישול ומרתיחים שוב.
אחרי בעבוע נוסף מוסיפים לרוטב את הקשקבל חתוך לקוביות, עד שכולו נמס והרוטב מסמיך.
שופכים את הרוטב מעל הקנלוני שבתבנית ואופים ב-180 מעלות ל-40 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0