להכנת הרוטב: מגרדים בקערה עם פומפיה את העגבניות והבצל, מוסיפים את הכוסברה כמו שהיא שלמה.מוסיפים את הרסק, התבלינים והמים ורק בסוף את השמן. מערבבים היטב לרוטב אחיד.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
שלב 5
30 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוציאים, אפשר לגרד מעל פרמזן בעודו חם.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את המסקרפונה עם השום, השמיר והמלח.
שלב 2
מתוך
6
ממלאים את הקנלוני בתערובת גבינת השום שמיר.
שלב 3
מתוך
6
להכנת הרוטב: מגרדים בקערה עם פומפיה את העגבניות והבצל, מוסיפים את הכוסברה כמו שהיא שלמה.מוסיפים את הרסק, התבלינים והמים ורק בסוף את השמן. מערבבים היטב לרוטב אחיד.
שלב 4
מתוך
6
מסדרים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
שלב 5
מתוך
6
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים, אפשר לגרד מעל פרמזן בעודו חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0