המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את המסקרפונה עם השום, השמיר והמלח.
ממלאים את הקנלוני בתערובת גבינת השום שמיר.
להכנת הרוטב: מגרדים בקערה עם פומפיה את העגבניות והבצל, מוסיפים את הכוסברה כמו שהיא שלמה.מוסיפים את הרסק, התבלינים והמים ורק בסוף את השמן. מערבבים היטב לרוטב אחיד.
מסדרים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות.
מוציאים, אפשר לגרד מעל פרמזן בעודו חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0