המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את התרד במים רותחים במשך 15 דקות עד שמתרכך.
מסננים מקררים וקוצצים גס.
מניחים בקערה את כל המרכיבים: אגוזים, תבלינים, גבינות, שום ותרד. *ניתן להמיר את התרד במנגולד, את הצפתית בבולגרית ולשלב עם כל אגוז אחר קשיו/פקאן/לוז/מלך/בוטנים/פיסטוק וכו'. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים הכל יחד וממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת. מניחים בצמוד אחד לשני במגש.
ניתן לסדר ב-2 או 3 קומות אך יש להזליף שמן זית ביניהם למניעת הידבקות.
במידה ונשארה תערובת מהגבינות ניתך לפזר ביניהם או מעל ואז לכסות את התבנית בנייר כסף לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 דקות.
במידה ורוצים להקרים ניתן לפזר גבינת פרמזן ולהכניס שוב לתנור למשך עשר דקות נוספות עד שהגבינה מבעבעת.
רצוי להגיש חם לצד עגבנייה מגוררת + אריסה חריפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0