חולטים את התרד במים רותחים במשך 15 דקות עד שמתרכך.
שלב 2
0 דקות
מסננים מקררים וקוצצים גס.
שלב 3
1 דקות
מניחים בקערה את כל המרכיבים: אגוזים, תבלינים, גבינות, שום ותרד.
*ניתן להמיר את התרד במנגולד, את הצפתית בבולגרית ולשלב עם כל אגוז אחר קשיו/פקאן/לוז/מלך/בוטנים/פיסטוק וכו'. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
מערבבים הכל יחד וממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת. מניחים בצמוד אחד לשני במגש.
שלב 5
0 דקות
ניתן לסדר ב-2 או 3 קומות אך יש להזליף שמן זית ביניהם למניעת הידבקות.
שלב 6
30 דקות
במידה ונשארה תערובת מהגבינות ניתך לפזר ביניהם או מעל ואז לכסות את התבנית בנייר כסף לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 דקות.
שלב 7
0 דקות
במידה ורוצים להקרים ניתן לפזר גבינת פרמזן ולהכניס שוב לתנור למשך עשר דקות נוספות עד שהגבינה מבעבעת.
שלב 8
0 דקות
רצוי להגיש חם לצד עגבנייה מגוררת + אריסה חריפה.
שלב 1
מתוך
8
חולטים את התרד במים רותחים במשך 15 דקות עד שמתרכך.
שלב 2
מתוך
8
מסננים מקררים וקוצצים גס.
שלב 3
מתוך
8
מניחים בקערה את כל המרכיבים: אגוזים, תבלינים, גבינות, שום ותרד.
*ניתן להמיר את התרד במנגולד, את הצפתית בבולגרית ולשלב עם כל אגוז אחר קשיו/פקאן/לוז/מלך/בוטנים/פיסטוק וכו'. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
8
מערבבים הכל יחד וממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת. מניחים בצמוד אחד לשני במגש.
שלב 5
מתוך
8
ניתן לסדר ב-2 או 3 קומות אך יש להזליף שמן זית ביניהם למניעת הידבקות.
שלב 6
מתוך
8
במידה ונשארה תערובת מהגבינות ניתך לפזר ביניהם או מעל ואז לכסות את התבנית בנייר כסף לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 דקות.
שלב 7
מתוך
8
במידה ורוצים להקרים ניתן לפזר גבינת פרמזן ולהכניס שוב לתנור למשך עשר דקות נוספות עד שהגבינה מבעבעת.
שלב 8
מתוך
8
רצוי להגיש חם לצד עגבנייה מגוררת + אריסה חריפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0