מבשלים דובדבנים בסירופ: שמים בסיר את הדובדבנים עם 1/2 כוס מהסירופ וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם ומצננים. שומרים 3 כפות מהסירופ להגשה.
שלב 2
0 דקות
מכינים סמיפרדו: מקציפים את כל חומרי הסמיפרדו במיקסר 5 דקות לקרם יציב. מוסיפים את הדובדבנים והסירופ (למעט 3 הכפות ששמרנו) ומערבבים קלות לפיזור בתערובת.
שלב 3
0 דקות
מרפדים תבנית אינגליש קייק באורך 30-28 ס"מ בנייר אפייה או בניילון נצמד (אם משתמשים בתבניות חד-פעמיות, אין צורך לרפד) ויוצקים את התערובת. מכסים ומקפיאים למשך שש שעות לפחות.
שלב 4
0 דקות
מרכיבים את הקסטות ומגישים: מוציאים את הסמיפרדו מהתבנית ופורסים לפרוסות בעובי 2-1½ ס"מ (חותכים את השאריות במידת הצורך בהתאם לגודל הביסקוויטים). מניחים פרוסת סמיפרדו בין כל שני ביסקוויטים.
שלב 5
0 דקות
מפזרים שבבי שוקולד מריר בצדדים ואם רוצים גם מזלפים על הקסטות מעט מסירופ הדובדבנים ששמרנו.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים דובדבנים בסירופ: שמים בסיר את הדובדבנים עם 1/2 כוס מהסירופ וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם ומצננים. שומרים 3 כפות מהסירופ להגשה.
שלב 2
מתוך
5
מכינים סמיפרדו: מקציפים את כל חומרי הסמיפרדו במיקסר 5 דקות לקרם יציב. מוסיפים את הדובדבנים והסירופ (למעט 3 הכפות ששמרנו) ומערבבים קלות לפיזור בתערובת.
שלב 3
מתוך
5
מרפדים תבנית אינגליש קייק באורך 30-28 ס"מ בנייר אפייה או בניילון נצמד (אם משתמשים בתבניות חד-פעמיות, אין צורך לרפד) ויוצקים את התערובת. מכסים ומקפיאים למשך שש שעות לפחות.
שלב 4
מתוך
5
מרכיבים את הקסטות ומגישים: מוציאים את הסמיפרדו מהתבנית ופורסים לפרוסות בעובי 2-1½ ס"מ (חותכים את השאריות במידת הצורך בהתאם לגודל הביסקוויטים). מניחים פרוסת סמיפרדו בין כל שני ביסקוויטים.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים שבבי שוקולד מריר בצדדים ואם רוצים גם מזלפים על הקסטות מעט מסירופ הדובדבנים ששמרנו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0