לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקרם - מקציפים מיכל שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז במיקסר עד לקבלת קרם יציב (בערך 4 דקות).
מוסיפים את שברי הפתיבר בצורת קיפול.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק ועוטפים בניילון נצמד.
מכניסים להקפאה ל- 5 שעות.
להרכבת הקינוח - מוציאים את התבנית ופורסים פרוסות בעובי של 2 ס"מ.
מניחים את פרוסות הקרם בין שני פתיבר ליצירת קסטה.
להכנת הגנאש - ממיסים יחד 1 מיכל שמנת מתוקה ושוקולד על הגז או במיקרוגל, וטובלים כל חצי קסטה בגנאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0