המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה חצי מכמות הסוכר וסוכר וניל.
בקערה נוספת להקציף שמנת ובהדרגה יתרת הסוכר וסוכר וניל .
לערבב את שתי התערובות, להוסיף אינסטנט פודינג וניל תוך כדי בחישה, עד לתערובת אחידה.
לטבול קסטה בחלב מהול בנס קפה.
לסדר בתבנית, מעל לשפוך את השמנת בעובי עבה, להוסיף עוד שכבת ביסקוויטים קסטה ולשים בהקפאה.
אחרי שקפא, להפריד כל קסטה בנפרד עם סכין, לצפות בשוקולד לבן /חום מלמעלה בקצוות ולהחזיר למקפיא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0