המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז במיקסר עד לקבלת קרם יציב (בסביבות 4 דקות).
מוסיפים את קוביות המנגו בצורת קיפול.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה ל-5 שעות.
מוציאים את התבנית ופורסים פרוסות בעובי 2 ס"מ.
מניחים את פרוסות הקרם בין שני פתיבר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0