המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה וחלב מרוכז במיקסר עד לקבלת קרם יציב (בסביבות 4 דקות).
מוסיפים את קוביות המנגו בצורת קיפול.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה ל-5 שעות.
מוציאים את התבנית ופורסים פרוסות בעובי 2 ס"מ.
מניחים את פרוסות הקרם בין שני פתיבר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0