מבשלים דובדבנים בסירופ: שמים בסיר את הדובדבנים עם חצי כוס מהסירופ והסוכר ומביאים לרתיחה.
שלב 2
3 דקות
מבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם ומצננים. שומרים שלוש כפות מהסירופ להגשה.
שלב 3
5 דקות
מכינים סמיפרדו: מקציפים את כל המרכיבים לסמיפרדו במיקסר כ-5 דקות, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הדובדבנים והסירופ (למעט שלוש הכפות ששמרנו) ומערבבים קלות לפיזור בתערובת.
שלב 5
0 דקות
מרפדים תבנית אינגליש קייק באורך 28-30 ס"מ בנייר אפייה או בניילון נצמד (אם משתמשים בתבניות חד פעמיות, אין צורך לרפד) ויוצקים את התערובת. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
שלב 6
0 דקות
מרכיבים את הקסטות ומגישים: מוציאים את הסמיפרדו מהתבנית בעדינות ופורסים לפרוסות בעובי 1.5-2 ס"מ, חותכים את השאריות במידת הצורך בהתאם לגודל הביסקוויטים.
שלב 7
0 דקות
מניחים פרוסת סמיפרדו בין כל שני ביסקוויטים.
שלב 8
0 דקות
מפזרים שבבי שוקולד מריר בצדדים ואם רוצים גם מזלפים על הקסטות מעט מסירופ הדובדבנים ששמרנו.
שלב 9
0 דקות
לגיוון: מחליפים את הדובדבנים המשומרים בדובדבני אמרנה ומדלגים על שלב הבישול בסירופ.
שלב 1
מתוך
9
מבשלים דובדבנים בסירופ: שמים בסיר את הדובדבנים עם חצי כוס מהסירופ והסוכר ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
9
מבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם ומצננים. שומרים שלוש כפות מהסירופ להגשה.
שלב 3
מתוך
9
מכינים סמיפרדו: מקציפים את כל המרכיבים לסמיפרדו במיקסר כ-5 דקות, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את הדובדבנים והסירופ (למעט שלוש הכפות ששמרנו) ומערבבים קלות לפיזור בתערובת.
שלב 5
מתוך
9
מרפדים תבנית אינגליש קייק באורך 28-30 ס"מ בנייר אפייה או בניילון נצמד (אם משתמשים בתבניות חד פעמיות, אין צורך לרפד) ויוצקים את התערובת. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
שלב 6
מתוך
9
מרכיבים את הקסטות ומגישים: מוציאים את הסמיפרדו מהתבנית בעדינות ופורסים לפרוסות בעובי 1.5-2 ס"מ, חותכים את השאריות במידת הצורך בהתאם לגודל הביסקוויטים.
שלב 7
מתוך
9
מניחים פרוסת סמיפרדו בין כל שני ביסקוויטים.
שלב 8
מתוך
9
מפזרים שבבי שוקולד מריר בצדדים ואם רוצים גם מזלפים על הקסטות מעט מסירופ הדובדבנים ששמרנו.
שלב 9
מתוך
9
לגיוון: מחליפים את הדובדבנים המשומרים בדובדבני אמרנה ומדלגים על שלב הבישול בסירופ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0