המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים תבנית, מלבנית בינונית 30X20, בנייר אפייה.
בסיר שמים סירופ דובדבנים, סוכר, דובדבנים ומבשלים כ-3 דקות עד שהסירופ מצטמצם.
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, פודינג וסוכר לקרם יציב. מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקפלים לקרם אחיד. מוסיפים לקרם את הדובדבנים עם הסירופ ומקפלים לתערובת אחידה.
יוצקים לתוך התבנית המרופדת בנייר אפייה, מיישרים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא.
מוציאים מהמקפיא את הקרם שקפא. פורסים למלבנים בגודל הביסקוויט, מצמידים ביסקוויט לתוך הקרם.
מכניסים למקפיא לכמה שעות כדי שהקרם יקפא מלמעלה ומלטה ותתקבל קסטה. מקשטים עם שבבי שוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0