המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את הטונה ומפוררים אותה לחתיכות קטנות. מערבבים את הטונה עם כל שאר המרכיבים (מלבד פירורי הלחם), עד לקבלת עיסה אחידה.
שמים בתבנית מתאימה, ומפזרים מעל פירורי לחם (או קמח מצה, או פירורי פתיתי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש ל180 מעלות חום, למשך 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0