הכנת המקצפת: להוסיף שני גביעי יוגורט לקערת המיקסר, לצקת לתוכה את השמנת המתוקה, להוסיף הסוכר ותמצית ווניל, ולהקציף עד קבלת מרקם יציב. להכניס למקרר למשך כשעה.
שלב 2
0 דקות
הכנת רוטב פירות יער: להוסיף לסיר את החמאה, הסוכר, להמיסם עד קבלת קרמל בהיר. להוסיף לסיר את הפירות הקפואים, את גרידת הלימון והמיץ, ולבשל במשך כ-10 דק', תוך כדי ערבוב. להוריד מהכיריים ולתת לו להתקרר.
שלב 3
0 דקות
הכנת הקרמבל: להכניס לקערה את כל מצרכי הקרמבל, ולעבד אותם עד קבלת מסה פירורית. לפזר את הפירורים על תבנית רחבה עטופה עם נייר אפייה ולהכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפ של 180 מעלות. לאפות במשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
שלב 4
0 דקות
הרכבת המנה: לצקת מעט מקרם היוגורט בכוס זכוכית ליין. לצקת מעל כשתי כפות מרוטב פירות היער. מעל לפזר שכבת פרורי קרמבל שתי כפות גדושות של קרמבל וצנוברים קלויים. לחזור על התהליך פעם נוספת. לקשט עם עלי נענע.
שלב 1
מתוך
4
הכנת המקצפת: להוסיף שני גביעי יוגורט לקערת המיקסר, לצקת לתוכה את השמנת המתוקה, להוסיף הסוכר ותמצית ווניל, ולהקציף עד קבלת מרקם יציב. להכניס למקרר למשך כשעה.
שלב 2
מתוך
4
הכנת רוטב פירות יער: להוסיף לסיר את החמאה, הסוכר, להמיסם עד קבלת קרמל בהיר. להוסיף לסיר את הפירות הקפואים, את גרידת הלימון והמיץ, ולבשל במשך כ-10 דק', תוך כדי ערבוב. להוריד מהכיריים ולתת לו להתקרר.
שלב 3
מתוך
4
הכנת הקרמבל: להכניס לקערה את כל מצרכי הקרמבל, ולעבד אותם עד קבלת מסה פירורית. לפזר את הפירורים על תבנית רחבה עטופה עם נייר אפייה ולהכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפ של 180 מעלות. לאפות במשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
שלב 4
מתוך
4
הרכבת המנה: לצקת מעט מקרם היוגורט בכוס זכוכית ליין. לצקת מעל כשתי כפות מרוטב פירות היער. מעל לפזר שכבת פרורי קרמבל שתי כפות גדושות של קרמבל וצנוברים קלויים. לחזור על התהליך פעם נוספת. לקשט עם עלי נענע.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0