המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המקצפת: להוסיף שני גביעי יוגורט לקערת המיקסר, לצקת לתוכה את השמנת המתוקה, להוסיף הסוכר ותמצית ווניל, ולהקציף עד קבלת מרקם יציב. להכניס למקרר למשך כשעה.
הכנת רוטב פירות יער: להוסיף לסיר את החמאה, הסוכר, להמיסם עד קבלת קרמל בהיר. להוסיף לסיר את הפירות הקפואים, את גרידת הלימון והמיץ, ולבשל במשך כ-10 דק', תוך כדי ערבוב. להוריד מהכיריים ולתת לו להתקרר.
הכנת הקרמבל: להכניס לקערה את כל מצרכי הקרמבל, ולעבד אותם עד קבלת מסה פירורית. לפזר את הפירורים על תבנית רחבה עטופה עם נייר אפייה ולהכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפ של 180 מעלות. לאפות במשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
הרכבת המנה: לצקת מעט מקרם היוגורט בכוס זכוכית ליין. לצקת מעל כשתי כפות מרוטב פירות היער. מעל לפזר שכבת פרורי קרמבל שתי כפות גדושות של קרמבל וצנוברים קלויים. לחזור על התהליך פעם נוספת. לקשט עם עלי נענע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0