המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים בקערה חוץ מהביצים הקשות והקטשופ. לשים היטב בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים תבנית אינגליש קייק בשתי כפות רוטב קטשופ. מכניסים לתבנית שליש מתערובת הבשר ומהדקים לתחתית.
מסדרים על הבשר את הביצים הקשות בשורה. מכסים את הביצים בשאר תערובת הבשר כך שתיווצר "חלה" של בשר. מהדקים היטב.
מורחים את חלקה העליון של חלת הבשר בארבע כפות הקטשופ הנותרות ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות. אופים במשך 60 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים שעה על השיש.
רק אחרי שעה הופכים את התבנית ומשחררים ממנה את קציץ הבשר. פורסים לפרוסות עבות ומגישים עם מלפפונים חמוצים או סלט קולסלו וכמובן הרבה חרדל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0