המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות - טוחנים את הבצל והפטרוזיליה.
מערבבים היטב את הבשר והבצל עם הביצה, פירורית זהב, קטשופ, שום, מלח ופלפל, נותנים לתערובת לנוח כ-10 דקות.
להכנת הרוטב - מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את השום, אורגנו, סוכר ומלח ופלפל.
מוסיפים את הרסק והמים, ושמים על אש נמוכה. מביאים לרתיחה.
יוצרים כדורים מהבלילה, ומוסיפים לרוטב.
מבשלים עם מכסה על אש נמוכה כשעה.
מגישים על מצע פתיתים, אורז או פירה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1