המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל והשום, סוחטים ומניחים בקערה.
קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה, ומוסיפים לתערובת.
מרטיבים את פרוסות הלחם, סוחטים ומפוררים מעל התערובת.
מוסיפים את הבשר, כף וחצי פפריקה, חצי כפית פלפל שחור, 2 כפות מרק עוף וקצת מלח. מוסיפים 2 כפות שמן.
מתחילים לערבב טוב-טוב ידנית ומניחים בצד.
קולפים שני תפוחי האדמה, ופורסים לפרוסות דקות כמו דפים.
לוקחים פרוסת תפוחי אדמה, מניחים כמות של בשר מהתערובת, כגבעה, ומעליה להניח עוד פרוסת תפוחי אדמה מעל. באופן הזה יש להכין לפחות כ-35 קציצות.
לוקחים תבנית ומניחים בה את הקמח. בקערה נפרדת טורפים 3 ביצים עם קצת מלח ומערבבים.
מעבירים את הקציצות בקמח ולאחר מכן בתערובת הביצים ומטגנים במחבת בשמן חם מאוד על אש בינונית.
מוציאים את הקציצות ומניחים על נייר סופג. בתאבון! הקציצות טעימות ברמות, אשמח לקבל התרשמות תודה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0