המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים במחבת עם מעט שמן בשר טחון, בצל קצוץ, תבלינים ואת החלבון. לטגן היטב ולפורר את הבשר במזלג כדי שלא יהיו גושים .להוריד מהגז.
להעביר לקערה את תפוחי האדמה ולרסק לפירה. להוסיף כורכום, חלמון אחד, מלח ואת הקמח מצה ולערבב היטב.
לקחת קערה קטנה עם מים כדי לפתוח את הפירה, לקחת גם צלחת עמוקה עם שני חלבונים ולהקציף במזלג.
בזמן שפותחים את הפירה, ממלאים בבשר וסוגרים, מרטיבים את הקציצה בחלבון, אחר כך בקמח מצה ומעבירים למחבת חם.
לטגן עד שיהיה חום בהיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0