המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל דק, מגרדים וסוחטים את הקישוא, מוסיפים את הבשר (אפשר וטעים עם טיפה שומן כבש), הביצה, פירורי הלחם והתבלינים.
מערבבים ומשהים למשך מספר שעות או למשך לילה.
מטגנים את הקציצות מספר דקות.
קוצצים את הבצלים ומזהיבים במחבת, מניחים את הבצל המטוגן בתבנית מלבנית.
מעל הבצל הזהוב מסדרים בצפיפות את הקציצות המטוגנות.
מניחים מעל הקציצות את פרוסות העגבנייה והפלפל.
מערבבים היטב את מצרכי הרוטב ויוצקים מעל הקציצות ומעל העגבניות והפלפל.
מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור בחום בינוני ל-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0