מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג. את תערובת הקציצות ניתן להכין מבשר בקר טחון בלבד, או להוסיף בשר טלה טחון.
*ניתן להמיר את הבשר הטחון בטלה טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הרוטב: קולים חציל על אש גלויה (או בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות) עד שהקליפה חרוכה והוא רך מאוד. קולפים את החציל וחוצים אותו.
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת עמוקה עם שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את שני חצאי החציל, מועכים את החציל עם כף עץ, מוסיפים את רוטב הבסיס והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
15 דקות
מסדרים מעל את הקציצות בתוך הרוטב החם. מנמיכים את הלהבה לאש בינונית, מכסים ומבשלים 15 דקות.
שלב 5
15 דקות
הופכים את הקציצות, מבשלים 15 דקות נוספות ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג. את תערובת הקציצות ניתן להכין מבשר בקר טחון בלבד, או להוסיף בשר טלה טחון.
*ניתן להמיר את הבשר הטחון בטלה טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
מכינים את הרוטב: קולים חציל על אש גלויה (או בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות) עד שהקליפה חרוכה והוא רך מאוד. קולפים את החציל וחוצים אותו.
שלב 3
מתוך
5
מחממים מחבת עמוקה עם שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את שני חצאי החציל, מועכים את החציל עם כף עץ, מוסיפים את רוטב הבסיס והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
5
מסדרים מעל את הקציצות בתוך הרוטב החם. מנמיכים את הלהבה לאש בינונית, מכסים ומבשלים 15 דקות.
שלב 5
מתוך
5
הופכים את הקציצות, מבשלים 15 דקות נוספות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0