המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את תערובת הקציצות מהבשר, ביצה, כוסברה, מעט כמון, פלפל ומלח. מכינים כדורים ומניחים במקרר.
מכינים את הרוטב: מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את הסלק ומטגנים קלות.
מוסיפים רסק עגבניות, מערבבים ומוסיפים אבקת מרק, עלי דפנה, גרידת לימון ומעט פלפל.
יוצקים את המים ומיץ לימון סחוט, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
טועמים ומשלימים טעם.
מכניסים לרוטב את הקציצות ומבשלים כ-30 דקות עד שהן מוכנות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0