טוחנים את כל מרכיבי הקציצות, חוץ מהבשר, במעבד מזון. מעבירים לקערה.
שלב 2
60 דקות
מוסיפים את הבשר לקערה, מערבבים היטב עם מעט שמן זית, ומניחים במקרר ל-60 דקות.
שלב 3
0 דקות
מטגנים שום ובצל, מוסיפים עגבניות מגורדות ורסק עגבניות. מטגנים היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים מעט אבקת מרק עוף, פפריקה אדומה, מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר, לימון ומים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
בינתיים מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר, ויוצרים בידיים רטובות קציצות עגולות בגודל אחיד.
שלב 6
0 דקות
מעבירים את הקציצות לסיר הרוטב, ומנערים מעט שכל הקציצות יצופו ברוטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
שלב 7
15 דקות
מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
שלב 8
1 דקות
מומלץ להגיש עם אורז לבן טעים.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה. ניתן להמיר את פרוסות הלחם בחצי כוס פירורית זהב או פירורית זהב ביסלי גריל או קמח תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
טוחנים את כל מרכיבי הקציצות, חוץ מהבשר, במעבד מזון. מעבירים לקערה.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את הבשר לקערה, מערבבים היטב עם מעט שמן זית, ומניחים במקרר ל-60 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מטגנים שום ובצל, מוסיפים עגבניות מגורדות ורסק עגבניות. מטגנים היטב.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים מעט אבקת מרק עוף, פפריקה אדומה, מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר, לימון ומים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
8
בינתיים מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר, ויוצרים בידיים רטובות קציצות עגולות בגודל אחיד.
שלב 6
מתוך
8
מעבירים את הקציצות לסיר הרוטב, ומנערים מעט שכל הקציצות יצופו ברוטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
שלב 7
מתוך
8
מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
שלב 8
מתוך
8
מומלץ להגיש עם אורז לבן טעים.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה. ניתן להמיר את פרוסות הלחם בחצי כוס פירורית זהב או פירורית זהב ביסלי גריל או קמח תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0