המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים את כל מרכיבי הקציצות, חוץ מהבשר, במעבד מזון. מעבירים לקערה.
מוסיפים את הבשר לקערה, מערבבים היטב עם מעט שמן זית, ומניחים במקרר ל-60 דקות.
מטגנים שום ובצל, מוסיפים עגבניות מגורדות ורסק עגבניות. מטגנים היטב.
מוסיפים מעט אבקת מרק עוף, פפריקה אדומה, מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר, לימון ומים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
בינתיים מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר, ויוצרים בידיים רטובות קציצות עגולות בגודל אחיד.
מעבירים את הקציצות לסיר הרוטב, ומנערים מעט שכל הקציצות יצופו ברוטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
מומלץ להגיש עם אורז לבן טעים. בתיאבון! *ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה. ניתן להמיר את פרוסות הלחם בחצי כוס פירורית זהב או פירורית זהב ביסלי גריל או קמח תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0