המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים ומגררים את הבטטה על פומפייה דקה.
קולפים ומגררים את הבצל על פומפייה גסה (גירור על פומפייה דקה יניב שלולית מים ומחית בצל. ממש ממש לא מומלץ). סוחטים את הבצל המגורר היטב.
מערבבים את הבשר, הבטטה, הבצל, ביצה אחת, מלח, פלפל וקינמון לתערובת אחידה. מגלגלים לכדורים בגודל כדור פינג-פונג ומשטחים לקציצות.
טובלים את הקציצות בביצה טרופה ובפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0